Att bo på Gotland..

Hade aldrig i hela mitt liv tänkt mig att flytta till Gotland, men nu när jag väl bor här så förstår jag faktiskt inte varför jag inte har varit här oftare! 
Så sjukt otroligt vacker den här staden. Varför jag flyttade hit var till den största delen att min pojkvän började plugga här för nästan ett år sen, och det vart ett jävla pendlande från Uppsala till Visby vilket var sjukt jobbigt. 
Långdistansförhållande är ingenting för mig!! 
Så jag började leta efter jobb här, vilket inte heller var så lätt eftersom jag inte fick något. 
Men efter lite om och men började jag titta på utbildningar på Universitetet och såg att det fanns ett ex antal kurser som jag faktiskt verkligen ville gå. Så då beslöt jag mig om att söka in och flytta ner hit. 
Vilket faktiskt är ett av de bästa val jag har gjort i mitt liv! Det finns så mycket att se och upptäcka här. et känns inte som att man är i Sverige utan på en liten ö i Grekland typ. 

Det svåraste var nog att flytta ifrån sina vänner och alla bekvämligheter jag hade i Uppsala men är så stolt över mig själv att jag flyttade hit. Har nu fått uppleva universitetslivet och fått turen att träffa nya härliga
människor från hela Sverige. 

 
 

Och ett väldigt STORT plus är att jag får bo så när min underbara pojkvän!! 
Ja nära kan man verkligen säga eftersom vi är sambos haha. 

 
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s