Rolig lektion!

Nu sitter jag på lektion, har en riktigt chill vecka! Har bara idag kvar sen är jag ledig resten av veckan och eftersom vi bara har lektioner varannan vecka så det betyder att nästa vecka är man ledig också! 

Tyger. Är temat på dagens lektion.
Vilket inte är det lättaste kan jag säga! Tyckte att till början var det riktigt svårt att rita av människor men nu när det börjar bli lättare så måste man rita av kläderna också.. Så mycket svårare än vad det låter! Iallafall för mig som inte kan rita haha!

Nu ska jag fortsätta! 
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s