Sun is shining

 
Igår var det en riktigt fin dag här på ön, så jag och Thom passade på att gå ut på en liten promenad.
Annars gjorde vi inte så mycket, förutom att vi tittade på en film som jag aldrig har velat se. Det var The green mile, alltså fyfan vilken film! Jag är en sån person som börjar böla så fort det händer något sorgligt i filmer eller i serier och jag hade hört att The green mile var så sorglig och därför har jag inte tittat på den, men är glad att jag äntligen har sätt den nu, filmen var hur bra som helst!
 
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s