Finaly Friday!

Äntligen är det fredag!! Inte för att jag borde hurra pga att jag har haft typ fredag hela veckan.. Men det är skönt att det är fredag ändå, det betyder att alla andra (de flesta iallafall) är lediga också! 
Idag efter jag vaknade har jag praktiskt taget spelat sims hela dagen.. Ja jag är en stor The Sims nörd. 

 
Vad händer annars då? Jo just nu står Thom o lagar mat så snart är det väl dags att äta, annars så hoppas jag på lite prty ikväll! Men får se vad som händer. Hoppas på att få festa, känner verkligen för att festa och bara skita i allt annat. 
Annars har jag börjat läsa några bloggar för att få lite more information om bloggning. I framtiden kommer jag att länka bloggar när jag verkligen är ”beroende” av dem. Men tills dess får det bli en hemlighet om vad jag läser hehehehe.
Kan avslöja en blogg jag läser, Jossan. Hon driver en grymt rolig blogg! Hon är en tjej jag lärde känna i gymnasiet (för vi gick i samma klass). Det hon skriver om är väääääääldigt mycket om hästar, men hon skriver och en hel del om sin vardag. Hon är bara helt allmänt rolig och driver en intressant blogg helt enkelt. 
Hennes blogg hittar ni ” HÄR ” 
 
See ya!
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s