Another weekend has come to an end

Just nu sitter jag på bussen till Uppsala från Rimbo. 

Helgen har varit jättetrevlig! I fredags efter jobbet så var det jag och några kompisar som satt hemma hos Felicia och hade ett chill krök, men det kanske blev en o annan drinck för många..! Haha usch vill aldrig se alkohol igen. Men på lördagen mådde man lite som man förtjänade (bättre än förväntat dock!), men krigade mig och spelade bowling med släkten för att min far fyllde år.
Efter bowlingen satte jag mig på bussen till Rimbo och åt god mat med mamma och vi båda somnade innan 12! Haha vad vi kände oss tråkiga!
Men idag har vi inte gjort något speciellt (because Sunday).
Så nu ska jag bara hem och glo på någon bra film eller kanske sätta sig och nörda the Sims Hahah! Min hund vägrar att vara söt när vi tar kort!! Bitch. 

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s