Sick of being sick

Tjena! 

I måndags åkte jag på en jävla förskyldning så varit sjuk fram tills idag, nu mår jag mycket bättre! Har bara den typiska höst snuvan. Så går runt o snyter mig typ hela tiden.. SKITKUL!
Men får vara glad att jag inte varit sjuk på typ 1 år så nu är det 1 år kvar innan nästa förskyldning! Woho!
Nej men iallafall.
Så under veckan har jag jobbat bara, var hemma under tisdagen pga för sjuk och det är absolut det tråkigaste som finns! När man är frisk så är det as nice att få en dag ledigt. Men är man sjuk så finns det inget att göra hemma, låg i sängen och tittade på tv heeeela dagen. Så sjukt tråkigt?! Man har ju inte orken att göra ett skit. Usch. 
Så nu är jag fett glad att jag är på väg att bli frisk, bara min nästa slutar rinna..
Och idag är det internationella fikardagen! 
Det ska jag fira med min kompis Elin som sa att det var idag. Så efter jobbet blir det fika! 
Får se bara så jag kommer iväg i tid, kaos på jobbet.. Väntar på massa varor som ska komma men kommer de för sent måste jag jobba över för att få det klart.. Så bäst att den där mother fu*kern kommer någon gång. 

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s