Summer of 2015

Då tänker jag göra ett nytt försök med att göra det här j*vla sommar inlägget!!! 
Fungerar det inte nu ger jag upp med mitt liv haha
 
Nej men iallafall, när sommaren började så pluggade jag fortfarande motion capture, vilket var så roligt, hade de bästa klasskamraterna. 
Och när sommaren kommer så blir man automatiskt alkoholist.. Sorgligt men sant! 
 
Sedan så började life drawing kursen, vilket inte var lika roligt men man fick lära sig så otroligt mycket, samt så var det så lite att göra så man fick praktiskt taget sommarlov! Efter att man klarade första veckan så var man ju tvungen att fira med öl.

och när sommaren närmar sig så börjar då festerna också.
 
Och sen blev det dags för midsommar och då kom mina två polare ner. Ja det blev en massa festande den helgen..

Efter ida och fellan åkt hem så var det dags för att plugga lite mer.
Sen kom några lugna dagar, men låt er inte luras! Det var alkohol inblandat även de dagarna..
See?! Alkohol överallt! sommaren är farligt för mig!
Sedan var det dags för att flytta! Vilket var skit jobbigt! Men det blev bra tillslut! Nu bor vi ju i denna awesome lägenhet!
Inte mycket att se där men det jag var mest lycklig över var att jag äntligen fick en balkong!!! 
Den spenderade jag mycket på, bland annat drack jag öl där och solade! 
Efter vi flyttat klart och gjort iordning så kom fellan tillbaka till ön, ja då var det dag att fira min födelsedag och så var det ju stockholmsveckan här på ön, ja.. Kanske en aning för mycket alkohol den veckan!
Typ 2 dagar efter att fellan åkt hem igen så var det dags för mig att flyga hem! Men inte för att träffa kompisar och ha det roligt, nej utan för att åka upp till Åre för att jobba. Även där hann jag få i mig x antal bärs hahah
Och när det var klart så flög jag hem igen och gjorde klart en uppgift i kursen innan det var dags att ta båten över till Stockholm.

Vi skulle spendera helgen i Södertälje där Thoms mamma bor och såklart för att fira det bästa på hela sommaren!!

Pride såklart! Var en super rolig dag/natt! Mycket bättre än förra året då jag och Thom var så äckligt bakis när vi gick i paraden, så i år tog vi det lugnt kvällen innan så att man var i topp form för att gå! 

Efter Pride så var det dags att ta båten hem igen och då var det dags för medeltidsveckan.

Sedan var det ju dags för att ta en weekend i Amsterdam, alltså bästa helgen! Så sjukt roligt och otroligt vacker stad! Vill så mycket tillbaka dit! Får se om det blir en resa dit i jul! 
När man kom hem igen så var det dags att göra klart den sista uppgiften i kursen och sedan vara ledig i 2 veckor! 
Och vad gjorde vi under de veckorna? Jo vi solade, drack öl och sooooov!
Ja och så ver det ju inspelning för Maria wern 😀

Sen här för ett litet tag sen åkte jag till uppsala en snabbis, träffade kompisar och hade det trevligt.
Sen var det helt plötsligt officiellt höst.. 😦 Men hösten kan vara mysig! Och jag ska försöka ha ett big smile genom hela hösten och vintern och göra det bästa av saken! För snart flyttar man tillbaka till Gotland och då blir allt awesome!
 
Sen ansvarar jag inte för om allt inte är 100% korrekt! Men ja ja!
 
Så det här är hittils mitt längsta inlägg! Och jag gjorde det från paddan och ack så lång tid Det här tog…
 
See ya!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s