Error – titel saknas..

Tjena tjena! 

Min halloween var inte riktigt halloween. För i år var jag och mina kompisar tråkiga. Haha jag hade noll lust att görs något i lördags, ville helst bara sitta hemma.. Men kände att något borde jag ju göra iallafall. Så jag och några andra gick hem till en kompis och bara hade chill krök, haha eller det var jag som chillade mest. Men det var en trevlig kväll. Skönt att vakna upp och inte vara bakis! 
Sen dem som känner mig vet att jag älskar pannkakor över allt annat! Så på söndags morgonen hade Giggi gjort pannkakor! Så jag blev som ett litet barn och hypade som fan och bah PAAAANNNKAAAAKKKOOOOR! 

Vägen till mitt hjärta är genom pannkakor. 


Men just nu sitter jag på jobbet. 
Kommer vara på toppen humör hela veckan! För på torsdag drar jag! Alltså tillbaka till Visby.
Det kommer bli så skönt att komma tillbaka. Längtar som ett barn längtar till julafton.. Eller jag längtar också till julafton, för vem älskar inte att få packet? 
See ya!!

2 reaktioner till “Error – titel saknas..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s