Åh måndag igen..tur man är ledig!

Godmorgon! Just nu är jag jättetrött.. 

Har typ precis satt mig upp i sängen! 
Idag är det måndag, igår var det Lucia/tredje advent och i Lördags såg vi på Grotesco. Vilket var det roligaste jag har sätt i mitt liv. Jag har då aldrig skrattat så mycket på 3 timmar! Lovely! Älskade det! 

Igår var det en väldigt lugn dag. 

Ni vet typical Sunday’s, det var en sån dag. Sova länge, gå upp och inte göra ett skit! Idag kommer Nog också bli väldigt lugn, dock någon dag här under veckan ska vi till Uppsala vilket ska bli kul! 
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s