Jul nr.3

Då var det dags för tredjedagens julfirande!

Nu sitter jag, Thom och min bror på tåget på väg till Täby där vi ska äta middag och ha mini jul med mamma. Igår var det jättetrevligt! Alltid mysigt att träffa familjen, iallafall min syster som jag aldrig träffar. Medans alla var ute igår så satt jag och Thom och spelade Uno med min pappa och Giggi. Haha fuck den 25! Nästintill alla går ut den 25 men jag var så sjukt trött och otaggad igår så det lät så skönt att bara vara hemma, dricka lite jäger och spela Uno! 

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s