Ny telefon

Hejhej!

Idag är en bra dag! För idag fick jag äntligen uppgradera min iPhone 5s till en iPhone 6s, Gud vad stor den känns mot min 5s..haha! Sen är det första gången jag har 64gb istället för 16, vilket är grymt skönt!! Nu kan jag äntligen slippa tänka på minnet på mobilen som alltid var slut annars.

Det var väl höjdpunkten idag, annars har vi vandrat runt på stan och spanat in rean.. Men var inte överdrivet mycket att se, men imorgon åker vi till Stockholm så där kanske man kan hitta något roligt. 

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s