Glädjebesked!

Hej hallå! Nu sitter jag och Thom på tåget mot Sthlm.

Ikväll blir det teater, det blir att se idioten på Dramaten! Ska bli kul. Sen efter teatern åker vi vidare mot Södertälje. 

Kan vi också ta en stund och uppskatta hur fint det ser ut på baksidan hemma hos min pappa?!

Får se nu ifall vi åker tillbaka till Uppsala innan det bär av tillbaka till ön, skulle vars roligt att träffa familjen en gång till innan man åker tillbaka. 
Sen får vi kanske ta med mina bebisar till ön! Min mamma har två hundar som ni kanske vet är mina små bebisar. Iallafall så någon gång i Januari ska min mamma och hennes kille åka utomlands så de undrade om vi kunde vara hundvakt, men för att inte göra allt så himla krångligt så får vi ta med hundarna redan nu när vi åker hem!!! GLÄDJEBESKED!! Det betyder att jag får vara med mina bebisar i en månad ungefär!
Nej nu måste jag dricka upp mitt kaffe innan vi är framme i Sthlm. 
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s