Sunday funday

Hej! Nu har jag inte skivit på ett par dagar, men ska berätta varför.

Vi kom hem i onsdags och då hade vi ju med mina små hundar. Har gått hur bra som helst att ha dem här! Men anledningen till dåligt bloggande är då pga hundarna samt att jag har drunknat i plugg.. Men nu är det inte mycket kvar! Vilket är en jävla tur! Inlämning imorgon.. Fortfarande lite små stressad men men det går som det går, har pluggat klart för idag. 
Åter till hundarna som jag sa trivs grymt bra! Dem burkar bli lite små deppiga utan min mor i närheten, men dem verkar ha glömt bort henne, vilket är tur för oss haha. 

Bamse sover så sött!!!


Och molle sover bara som ett jävla mähä

Under helgen annars har det inte hänt så mycket. Har mest bara blivit soffhäng och hundmys.
Ikväll blir det också bara lugnt, Sunday funday.. Imorgon är det vardag igen och jag lämnar julen bakom mig. Samtidigt ska det bli skönt att komma in i vardagen igen, men det har ju varit SÅ skönt att ha varit så lat under hela julen.. Kommer ta tid innan jag kommer vänja mig med vardag haha!
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s