Decide to be happy

Idag har varit en bra dag!

Vet inte varför men idag har bara varit en helt galet bra dag. Hade inget planerat idag, har bara varit hemma. Men var så soligt och fint ute, så jag bestämde mig bara för att ”idag ska bli en bra dag!” Och så blev det! Bara för att jag bestämde mig för att det skulle bli en bra dag så fick jag lite gjort också, små städat, kommit igång med träningen igen och lagade god middag! 

Imorgon har jag också redan bestämt ska bli en bra dag och det kommer det men mer om det någon annan gång. Nu ska jag fortsätta titta på Sex and drugs and rockn’roll (grym serie btw).

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s