Foto appar

Tänkte ge ett litet tips på 2 bra appar som jag använder när jag ska redigera bilder på mobilen.
 
Iphone har en inbyggd redigerings app som är grym, men utöver den så har jag mina två favoriter här nedan.

 
Afterlight: Är min absoluta favorit! Den kostar 10kr men det är såklart värt det. Det ända jag saknar med den är att man verkar inte kunna lägga in någon text på bilderna,  men utöver det så är det alltid den jag använder för det mesta. Sen är det roligt att sitta och redigera mina bilder där, vilket gör att jag lägger ner mer tid för att ge bilden det lilla ”extra”.  
4 av 5 får den av mig, den hade fått 5 om allt i appen var gratis. (finns extra saker man kan köpa)
 
 
Snapseed: Är den första gratis appen jag hittade som hade allt jag behövde, den är snygg och lätt använd, vilket jag är ute efter. Har inte mycket att mer att säga, den gör sitt jobb och den är gratis. 
4 av 5 får den här också, men det är mest för att den är gratis.
 
 
 

2 reaktioner till “Foto appar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s