One, two, three, they gonna run back to me.

Sunday fun day! 
Idag mår jag äntligen bra! Efter ha varit sjuk och bakis så känns det underbart att få må bra! Så idag kommer jag chilla, håller på att fixa designen på bloggen, kan vara lite kaos till och från haha men får det inte som jag vill! Tröttnade på den gamla så ja då bestämde jag mig att nej nu jävlar ska det bli snyggt här. Men nej, då blir det bara kaos istället haha Men om ni läser min blogg via mobilen så kommer det se exakt likadant ut, var bara på datorn som jag ville få till snyggare. Så får se om jag lyckas till slut!
Hur har helgen varit annars frågar ni?
Gör ni säkert inte men ni ska få veta iallafall. I Fredags så vart det att gå på hemmafest, var mycket trevligt! Men kanske fick en shot för mycket i mig haha. Igår låg jag halva dagen bakis.. Så vart bara soffhäng igår och såklart mello på kvällen! Gissade rätt igen vilka som kom vidare! Borde börja satsa pengar på det där, har fan aldrig fel! #mellogenius
Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, designa bloggen och druckit kaffe är det jag hunnit med. 
 
See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s