Easter in Uppsala

Hej! Hur har påsken varit? För mig har det varit en mysig påsk.

Vi kom till Uppsala i fredags och då hände det inte så mycket, vi drack några öl och spelade kort med familjen och hade det allmänt trevligt. I lördags så var familjen samlad och vi åt massa god mat och massa godis. På kvällen gick vi ut och träffade Elin och hennes pojkvän, samt träffade jag på Jossäfin som jag hade hoppats att få en utekväll med. Men nej, glömsk som jag är glömmer jag bort att höra av mig till henne haha men men, vi får ta det nästa gång vi kommer hit! 
Efter lite biljard och några öl var det dags att åka hem. Idag blir det att åka hem, men först ska vi träffa min mor och ta en fika. 


See ya!

En reaktion till “Easter in Uppsala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s