Mmmm i Love this VÄRME

Hejhej! 

Som vanligt tänker jag börja med att säga JA JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT BLOGGA JUST NU! 
Men jag är så trött efter jobbet så orkar inte blogga, så nu kommer blogginläggen som dem kommer helt enkelt.
Idag är jag ledig woho! Imorgon också! #lyx och passande att det är så sjukt otroligt bra väder! Hela veckan har jag suttit på balkongen och njutit för fullt. Annars så började helgen med att jag jobbade på fredagen och på kvällen träffade jag och Thom hans mamma mm och åt på resturang. Sen var det bara hem och sova för jobbade på lördagen.. Sen började helgen för mig! Men efter en hel veckans jobb så var jag sjukt trött och det blev bara en film kväll. Men idag fick jag en efterlängtad sovmorgon och är äntligen pigg för en gångs skull!!! Men nej, då är det klart att det ska vara söndag.. Ingen vill hitta på något och här sitter jag och bah ”meh.. Det är ju lördag för mig, where is the party?!”
Men dagen för övrigt har varit mysig, jag och Thom tog en promenad på över 2 timmar för att sedan komma hem, dricka piggelindrink och njuta av solen. 

See ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s