Möhippa, SHM och utomhusmöbler.

Varför jag inte laddat upp något på bloggen är för att jag är sååå dålig på att planera ibland och lite glömsk så bloggandet rinner ut i sanden! Men nu känner jag att jag har koll på bloggen och kan börja blogg mer. (Som jag alltid säger..)
 
Men nu är det tisdag hörni! Kort vecka och midsommar på fredag. Sen inte långt kvar till semester heller. Slutet av vecka 27 går jag på semester och inleder det hela med bröllop! En av mina bästa vänner ska gifta sig! Ska bli så otroligt kul och jag har äran att vara en av hennes tärnor! Japp ni hörde rätt, ska vara tärna jag!
För förra helgen så hade vi brudens möhippa, så lyckat! Det var jag som skulle lura ner henne till stan och ta med henne till parken där alla andra var samlade. Fattar ni hur mycket jag har behövt ljuga för henne? Men det var så värt det för hon hade inte en blekaste aning och vart så överraskad! Sen så lektes det lekar, dracks massa alkohol, spelades bowling, spelades shuffleboard, åts middag och dracks mer alkohol. Denna dag får helt klart 10 av 10 i betyg! 
(null)
Annars lite smått som hänt är att för några veckor sen fick jag äntligen se Swedish House Mafia! Har velat se dem i så många år så var så grymt att äntligen få göra det.
(null)
Annars så har vi äntligen fixat möbler till trädgården och balkongen! Balkongmöblerna är inte exakt vad jag ville ha men soffan jag ville ha var för stor för våran balkong </3. Men det kommer bli bra ändå. Till trädgården har vi inskaffat oss ett runt bord med sex stolar. Var lite skeptiskt till runt bord först men det är ju så trevligt när man är många och kan se alla när man sitter där. Inte för att jag har tagit kort på möblerna så ni får nöja er med en bild på mig som slappar i soffan på balkongen, känns så lyxigt att få njuta på balkongen nu också.
(null)

 
Puss och kram!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s