Onsdag och Nocco

Godmorgon.
Sitter på jobbet just nu och dricker mitt morgon kaffe. Usch så trött, men det är onsdag nu, snart midsommar. Håll ut! Ska ni hitta på något trevligt på midsommar? 
Själv så ska jag och Thom åka ut till min pappa och hans sambo, så kommer min bror och hans sambo också. Ska bli mysigt, vi ska grilla, snacka lite skit, spela sällskapsspel och dricka goda drinkar. Hoppas bara på att för en gångs skull kunna få lite trevligt väder. Men vi alla vet ju att på midsommar är det obligatoriskt skit väder.. men man kan ju fortfarande hoppas!
(null)

Igår var det så varmt på jobbet och då måste man ju äta glass! 
Köpte dessa och jag tog Nocco. Otroligt besviken då jag tycker den smakade fun light, ni vet saften. Det är något konstigt sötningsmedel som ger en dålig eftersmak. Men fick höra att Trocaderon var väldigt god.
Nej nu måste jag fortsätta att jobba. Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s