Ljudboks tips.

Hej hej!
Idag är det torsdag och jag jobbar bara fram tills kl.11!!! Sen tar jag helg, så skönt. Är verkligen så opepp på att jobba just nu. Men nu ska vi prata om ljudböcker!
Jag har aldrig varit den som läst jättemycket böcker men så en dag för lite mer än ett år sen så valde min sambo att skaffa en ljudbokstjänst, så jag började åka snålskjuts på hans konto och oj vad jag har lyssnat på många ljudböcker på ett år!
Det kan ju dels bero på att innan vi flyttade till Uppsala så pendlade jag fyra timmar varje dag till och från Uppsala och hann lyssna en hel del. Tycker tiden flytar på snabbare när jag lyssnar på en bok istället för på musik, men beror ju också på vilket humör man är på.
Men nu tänkte jag tipsa om de böcker jag lyssnat på det senaste året:
 
Först började jag med att lyssna på Hunger Games. De här böckerna läste jag faktisk i högstadiet. Så mycket bättre än filmerna.
3 Böcker
Har ni mycket tid som jag har haft och gillar drakar och såna nörderier så måste ni läsa Game of Thrones! Även fast ni inte gillade serien så är böckerna så väl skrivna och en bättre historia.
5 Böcker (har jag för mig) kommer 2 till.
Den här boken fick mig och mina kompisar att diskutera så mycket. Den handlar om att alla människor är en färg, antigen röd, gul, blå eller grön. Och mycket stämmer faktiskt! Så gillar ni att läsa av folk och katigorisera dem så rekommenderar jag denna. Har för mig att jag var en Röd/blå person eller om det var Röd/gul. Läs så förstår ni.
Väldig bra och säger mycket intressanta och bra saker som man bör tänka på.
Gillar såna här typer av böcker, känns som man lär sig så mycket och det gjorde man från den här så tipsar om den med.
Silverörns serien är ännu en bok serie jag stark rekomenderar! Finns hela 14 böcker och varenda en var bra. Handlar om två stycken Romare som är med om en hel del äventyr och prövningar.
Aldrig kollat på filmerna, så blev sugen på att lyssna på böckerna innan jag gav mig på filmerna. Överasskande bra. Fortfarande inte sätt filmerna men efter att lyssnat på böckerna måste jag se på dem.
5 Böcker
En kortare serie med 3 böcker. Är i en tid där vissa föds med speciella förmågor. Huvudkaraktären är en tjej med dödandets förmåga. Bra skriven och underhållande.
(null)

Sagan om drakens återkomst är bokserien jag håller på med just nu, är på bok 4 av 22 så kan inte säga att hela serien är bra men än så länge håller de måtten! 
 
Så många böcker för att vara jag, då ska ni veta tt jag också har lyssnat på ALLA!
Nu ska jag jobba vidare och sen ta helg! Ta han om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s