Måndag och midsommar

God morgon!

Hade ni en bra midsommar? Det hade jag. Vi befann oss hemma hos min pappa ute på landet. Väl hemma hos pappa blev vi serverade midsommarbål, sedan satt vi och pratade om lite allt möjligt tills det blev dags att grilla! Finns inget bättre än att grilla. Hade jag haft orken skulle jag grillat varenda f-ing dag.
Efter middagen blev det spelkväll! Vi hade med oss ett spel, Absolut överens. Man får frågor som t.ex. Vad tänker du när du hör ordet grön? Så spelar man i lag om 2, så ska man på 30 sek skriva ner just vad man tänker när man hör färgen grön, så får man poäng för varje likadant svar som sin partner. Förstår ni? Skit kul iallafall!
Det andra spelet hade min bror och hans sambo med sig. Hint tror jag det hette. Det var ett spel där man antingen skulle nynna låtar, göra chrader osv. Var också riktigt roligt.
Efter det spelade vi lite poker tills klockan var tre. Så trevlig midsommar!

Annars den här veckan så är det bara jobb som står på schemat. Kul. Nej men det är inte sån långt tills semester, så jag håller ut!
Bild på en trött jag från imorse.
 
Nu ska jag åter gå till jobbet, ha en bra dag. Puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s