2012-2018 Midsommar

God förmiddag alla glad!
Det där lät för positivt, låter er inte luras för jag sitter här och är jättetrött och har ont. Har fått ont i knät, haha jag vet gubb varning.. som jag inte hade nog med åldersnoja. Just nu i skrivande stund sitter jag på jobbet, som vanligt. Jag vet inte varför men det är på något sätt roligare att blogga på jobbet än när jag är hemma.

När jag kommer hem idag tänkte jag pröva göra en hemagjord ansiktsmask, liksom why not?
Men nu tänkte jag att eftersom det har varit midsommar så kan vi kolla vad som hänt på midsommar tidigare år.

 
2012
(null)

Min bildbank börjar år 2012 fattar ni att det är 7 år sen?! Här hade jag gått första året i gymnasiet och kan vi tala om att jag var blond! Eller egentligen var det massa massa slingor. Måste erkänna att jag saknar det. Få se om man vågar på sig det i sommar!
På bilden ser ni mig till vänster, vi handlar på Ica i Öregrund, det skulle grillas!
 
2013
(null)
Så otroligt charmig bild. Den är är tagen i Öregrund 2013. Förut åkte jag alltid och firade midsommar i Öregrund.
 
2014
(null)

Detta år spenderade jag också i Öregrund på partybussen (kallades min bror och hans kompisars husbuss). Bilden är dock tagen midsommardagen, då det är tradition att vara i Björklinge och åka karuseller och dricka öl!
 
2015
(null)

Då bodde jag och Thom i Visby och hade två av mina kompisar över. En dag som bestod av skratt, grillning, alkohol och avslutades på Gute källaren.
 
2016

(null)

(null)

Nu firades midsommar ute på landet hemma hos mamma. En tydligen väldigt varm midsommar och på den nedre bilden ser ni Thom och Molle som gör sig redo att fixa iordning besminton planen! 
 
2017
(null)

Lite midsommar lunch i solen!
(null)

Var vi åter igen hemma hos min mor. Det är ju sååå mysigt att fira midsommar ute på landet! Detta året blev det turnering i besminton, krocket, kub och pilkastning. 
 
2018
Existerade tydligen inte! Kan varken komma ihåg eller titta tilbaka via bilder, för tog tydligen inga bilder då. Kan det varit så att man bara var hemma och tråkade?
 
2019
Firades också ute på landet fast hos pappa som jag skrev tidigare.
 
Ha en bra dag, puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s