Dags att börja tagga.

Godmorgon på er!
Som vanligt så sitter jag i skrivande stund på jobbet, ingen semester här inte. Men snart så, ska bara jobba nästa vecka sen får jag äntligen vila upp mig lite. Men om några timmar är det helg då ska jag åka hem till min mamma och mysa med hennes hundar. Annars hoppas jag på en en lugn och trevlig helg. Och på bra väder!! Vill gå på promenad och dricka öl ute i solen!
Men för att tagga till semestern så tänkte jag dela lite av min musik. Eller min och min, mina spellistor.
 
Först har jag min sommarlista och på den listan så är det som ni kanske förstår just sommarmusik. Blandat både nytt och gammalt.
 
Sen har vi listan jag nog lyssnar mest på, en lista som heter vinkväll. Det är en lista där jag samlar all typ av musik, så länge den är bra. Lugnt och snabbt, allt som passar när man dricker vin med kompisar.
Någon lista som aldrig sviker att tagga upp mig är min bögfestlista. Ni kanske kan gissa er till vad det är för musik som finns på den. Allt från Schlager till 90 tills musik såklart. 
 
Hoppas ni får en trevlig helg med massa trevligheter som händer! Puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s