Helgen tills idag.

Godmorgon denna härliga onsdag!
Jag har märkt att när jag skriver så låter jag mycket positivare än vad jag egentligen är.
Men helgen iallafall var lugn och skön, nästa gång jag får en lugn helg är i Augusti. Fast klagar inte för det är massa roligheter som händer så längtar tills helgen då startar vi semestern med bröllop! Ska bli så otroligt roligt!!
Så i helgen blev det promenader, precis vad jag ville. På fredagar är jag och Thom alltid så trött så det blev bara soffhäng. Skulle ju egentligen åkt hem till mamma, men blev ändrade planer så hon kommer hem till oss idag istället. Men på lördagen så blev det promenad ner till stan och där köptes det skor till bröllopet och sen två öl innan det promenerades hemåt igen. Resten av kvällen blev lugn och skön kväll med en öl framför tv:n.
(null)

Söndagen bjöd också på promenad fast åt motsatta håll, då hamnar man ute på landet. Så skönt att 30 minuters promenad åt ena hållet så hamnar man nere vid centrum och 5 minuters promenad åt andra hållet så är man helt plötsligt mitt ute på landet. Så underbart ❤
(null)
(null)
(null)
Måndagen så var det dags att kämpa sig upp ur sängen och tackla den sista veckan innan semestern, snart äntligen! Tror ni dock inte att hela måndagen var varm och solig men precis när jag slutat och ska cykla hem så möts jag av det här?! Om jag hann hem innan regnet undrar ni? Självfallet inte. 🙂
(null)

Igår kväll kom min bror och hans sambo över och lämnade deras katter som vi ska sova över hos oss tills på torsdag, så mysigt med kattmys!
(null)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s