Tillbaka till vardagen..

Hej jag lever än! Jag har hållt mig borta pga ville ha semester till 100% och det har varit så skönt att inte göra ett smack. Men gud vad två veckor bara försvann, nu är det tillbaka till vardagen och vi börjar det med att jobba stenhårt.. Kan inte säga att jag är taggad på det men men så är livet.
Har gjort så mycket härliga saker under semestern, varit på bröllop, hängt i Göteborg, fyllt 24 och blivit bortskämd med massa presenter och njutit till tusen. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg om hela semestern senare.  (null)
Bjussar på denna trötta bild jag tog innan jag gick in till jobbet och så ser man mina snygga lurar jag fick av Thom på min födelsedag ❤
 
Ha en fin dag nu så hörs vi. Puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s