Första semesterveckan. Bröllop, Göteborg och 5 år.

Hallå!
Jag spakade igång semestern med att en av mina närmsta vänner skulle gifta sig! Det var så otroligt fint och kul att få gå på bröllop, aldrig varit på ett förut. 
Sen hade jag ju äran att få vara brudens ena tärna, var så nervös för att snubbla eller så i kyrkan! Men proffs som man är så gick allt perfekt. 
Efter kyrkan var det mingel tills brudparet kom tillbaka från fotografering.
(null)
Så sjukt fina var de!!<3
 
(null)
Måste ju få skryta med hur stiliga jag och Thom var också.
 
(null)
(null)
Efter middag vart det en as god tårta och sedan var festen igång. Bästa festen på länge och det märkte man dagen efter då det inte blev mycket gjort hemma. Förutom att jag äntligen provade på att göra en egen tvål! Skriver ett inlägg om de imorgon.
 
Sen blev det lite slappa dagar innan det bar iväg till Göteborg och bodde på världens instagram vänliga hotell! Hotell Pigalle såg ut som en lyxig gammal fransk bordell. Lukten av bergamott och den halv porriga musiken i korridorerna var helt on point och kommer definitivt att bo här nästa gång man är i Götet.
(null)

Här sov man som en prins! Rummet var precis som vi hade hoppats på, rött siden överallt, guld och bara massa antika saker.
(null)
Hotellet hade en trevlig takterass där man kunde äte frukost på morgonen! Blev en drink det första vi gjorde innan vi begav oss ut och turistade. Blev en härlig dag med massa drinkar i solen.
 
(null)
Dagen efter hade jag och Thom varit tillsammans i fem år. Herre gud vad tiden går. Men det firades med en heldag på Liseberg! Lite minus att det var så otroligt mycket folk..men men vi hann åka allt! Skrek som en lite flicka gjorde jag också. Vad karuseller har blivit läskigare med åren!
 
(null)
 Såg denna skönhet i hotellets korridor! Har nu blivit ett mission att hitta den. Måste. Ha.
 
Sedan åkte vi hem på fredagen och skulle egentligen ha gått på mellofest på lördagen men blev sjuk så fick bli en lugn helg hemma, välbehövt. Så det var första semester veckan.
 
Det var den veckan det, nu ska jag fortsätta att jobba så ha det bra! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s