På väg till Åre

Godmorgon!

I skrivande stund sitter jag i bilen på en motorväg någonstans i Svealand. Helgen ska spenderas i Åre. Men åker inte upp för att ha det lugnt och skönt utan enbart för jobb, det är en mässa som företaget ställer ut på varje år. 
Är inte alltid jättekul att vara där men trevligare än att stå på ett varmt lager hela dagarna, mindre trevligt att behöva jobba helg. Men men cash is king.  Så på söndag åker man hem och på måndag är det bara att ta tag i en arbetsvecka till.. haha
usch blir trött bara att tänka på det!
(null)

När man har tråkigt i bilen är det ett perfekt tillfälle att sitta och posa.
Imorse efter jag fixat mig så blev jag jätteglad! För jag försöker plantera en avokado och det är första gången jag försöker och det börjar hända saker med den! Så glad så behövde få skryta lite med det. 
Puss hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s