Tre helger.

Hejhej! 
Inte skrivit på ett tag så tänkte det var dags att göra det. Så här kommer en liten uppdatering på vad som hänt de tre senaste helgerna och vi börjar med när jag var i Åre som ni redan vet.
(null)
 
Jag var ju på mässa här för ca tre veckor sen. Skönt att det är ett år kvar tills nästan gång man måste dit. Tycker inte det är super roligt, men inte tråkigt heller. Det jobbiga är att behöva vara borta en hel helg för att jobba, men blir alltid lika förvånad när det visar sig att jag är en väldigt bra säljare.
 
(null)
 
Lägenheten vi bodde i var inte helt fel. Ända minus var att tv:n inte fungerade och väldigt obekväma sängar. Nästa gång får det bli hotell, saknade hotellfrukosten och pool är ett måste!! Höll på att dö av värme utslag.
 
(null)
(null)
 
På mässan kunde man åka i ett sånt här flygplan! Vi tänkte göra det men såklart den dagen vi tänkte flyga så flög de just inte den dagen så blev inget med det.
 
(null)
(null)
 
Sen hoppar vi fram en vecka till helgen efter då det var pride! Kanon dag med kanon väder. Mycket folk och alla lika glada och färgglada och alltid så underbar feststämning.
Bilderna är från min kompis Jossan som hängde med oss på pride. Hon har även en blogg som hittas HÄR!
 
(null)
 
Sen måste jag uppdatera er hur det går för min avokado! Titta så den har växt! Bara jag som typ blir stolt över mina växter?? Den får växa på sig lite till sen är det dags att planteras.

(null)
 
Den här helgen åkte jag, Thom, min bror och hans sambo hem till min mamma och hade oss en liten kräftskiva. Vill redan äta kräftor igen, hur kan något vara så gott? Kan typ få i mig två paket själv.
 
(null)
 
Lilla Bamse sussade så sött bredvid mig och Thom hela kvällen.
Annars har det inte hänt så mycket, köpt lite inredning och växter till hemmet. Men det tar jag i ett annat inlägg.
 
Puss och hej så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s