Pinterest. Växter edition.

Hej på dig och glad lillördag!
Sitter på jobbet och drömmde mig bort när jag skrollade runt i min pinterest. Tänk om man ändå var rik, så fint det skulle bli i min lägenhet om jag bara kunde köpa precis vad jag ville utan att bry mig om prislappen. Har blivit besatt av blommor och växter, vill att min lägenhet ska bli en djungel. Varför måste växter vara så dyrt?!
Så om du är som jag och älskar allt som har med natur att göra, då har du tur för här kommer lite insperation från min pinterest.

 
En dröm just nu är att ha ett växthus där jag kan odla allt som jag vill ha! Även om den där lilla är gullig så tänk er att ha det så stort och fint att man kan sitta och ta en kopp kaffe eller ha sin middagsbjudning där. Eller ännu bättre, en vinterträdgård!!
 
 
Precis så här ska det se ut i mitt hem. Vare sig Thom vill eller inte. Växter överallt, ju fler desto bättre. Fast hälften kommer garanterat dö pga uttorkade då jag inte haft tid att vattna..
 
 
Att ha sticklingar i vatten är nog det jag har mest i hemmet. Det är ju bara så fint och gav mig en sån bra idé som jag måste testa. 
 
 
Kaffe är en stor del i mitt liv. Vi maler bönor och brygger som på bilden, fast ett så där fint ställ som på bilden har inte vi!! och vips åkte denna ner i önskelistan.
 
 
Blandade känslor angående dessa. Men ändå rätt så cute ändå.
 
 
En cool hylla som skulle kunna bli en fin inredning.
 
 
Nästa år så kommer balkongen vara full av färska kryddor också, har precis klickat hem en möbel från Ikea som alla mina kryddor och växter ska stå på. Just nu hänger det basilika, timjan och persillia på balkongen men behöver mer. Det är ju så gott med färska kryddor.
 
Nu vill jag ha lön så jag kan kasta iväg det på växter. Puss hej!
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s