Höstpromenad

Nej men hej!
 
Nu är det väl officiellt höst. Det är mörkt, det regnar till och från, molnigt oftast, det blåser galet och snart ligger alla löv på marken. Ser inte fram emot den tiden på året, gillar hösten men som den ser ut nu och de flesta löven sitter kvar på tröden och allt är lite fint. När väl alla löven fallit så ser allt så deprimerande ut fram tills när väl snön har kommit. 
Därför tänker jag att nu är bästa tiden för mig att börja blogga igen. Jag har kommit på vad jag vill blogga om och hur jag ska få ut blogg inlägg mer regelbundet, typ varannan dag.

Idag är det fredag och ser så mycket fram emot en ledig helg. Äta riktig helg frukost och vakna utan alarm annars är det inte så mycket som är planerat, shoppa på stan och förbereda för att kunna måla i hallen. Annat emot vad som hände förra helgen, då var det planerat att jag och familjen skulle ta en liten promenad. LITEN var den verkligen inte. Hela fyra timmar tog det! Så både jag och Thom var rätt döda efter den promenaden. Men måsta visa hur gullig miljö det är bakom vår lägenhet! Så härligt att man bara behöver ta några steg innan man hamnar på den perfekta promenad sträckan! ❤

(null)

 
Först gick vi förbi denna backe som är en gammal kungagrav. Coolt att bo nära en sån.

(null)

 
Hamnade inne i de mörka mysiga skogarna.
 
(null)

 
Tillslut befann vi oss på en sån otroligt mysig stig där man enbart kunde gå på stigen för skogen runt om växte så tätt. 
 
(null)

 
Och sedan hamnade man ute på landet igen, blir alltid lika förbluffad över allt det här är så nära stan och vårat hem. Literally ett stan kast från vår lägenhet.
 
Nu är det dags för att börja jobba, så glad fredag och puss o hej!

3 reaktioner till “Höstpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s