Tisdag och tiden går

Hej!
Herregud är det redan November?! Tiden bara flyger i väg och jag hinner inte med. Hela det här året har gått så fort. Känns lite små jobbig, tänk, man behöver bara blinka och vips så är man 50.. nej så är det ju inte. Tur är väl det. Men känns nästan
som det. Är sjukt när jag tänker på att det var över fem år sen jag tog studenten, känns fortfarande som det skulle varit förra året?! Snart står man där och är vuxen på riktigt.. haha nej det kommer aldrig ske.
 
Idag är det Tisdag och jag sitter här vid min jobbdator och dricker en kopp kaffe. Helgen har varit bra, förutom det faktum att jag blev rätt förkyld och blev sängliggandes hela lördagen. Men utöver det var det en lugn och skön helg.

Den här veckan är det bara jobb på schemat, men för att liva upp den ska jag försöka laga lite rolig mat den här veckan, (med roligt menar jag något som är roligare än makaroner) med start idag då det blir min asgoda köttfärslimpa. Mumma!
Puss och kram!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s