Nya kläder, soffa & kaffe ansiktsmask

Idag är en dag jag gärna hade legat kvar i sängen hela dagen. Usch så trött jag är. Sen piggar inte vädret upp en direkt.
Men för att prata om något roligare så fick jag igår hem en ny väska, jacka och massa kläder! Eftersom jag har fått ett stort loppis/second hand intresse så tänkte jag varför inte prova köpa kläder, det är ju bra för miljön men mest så får man massa bra skit för billig peng. Gick in på sellpy.se och köpte hem 12 plagg för ca 700 riksdaler. Sjukt hur billigt då hälften ändå var märkes plagg.
Det jag var mest rädd för var att det mesta skulle sitta dåligt men tur satt allt som en smäck!
Senare köpte jag och sambon en ny soffa! Den vi var och tittade på Chilli i helgen.
Vi har varit sugna på en divansoffa men tyvärr var alla snygga för stora för att få plats. Så vi löste det med att köpa till ett matchande fotpall så blir det som en divan. Bra när man får gäster och kan skjuta den åt sidan för att få mer plats! Tyvärr kommer den inte förrän om 4-8 veckor…………..
Sen glömde jag säga att i söndags provade jag en ansiktsmask på kaffe. Mycket passande, då både jag och sambon är galna i kaffe. 
I bild ser man en kille med en ansiktsmask gjord på kaffe han har mörblå morgonrock på sig på och av sebastian thorell

bild på en burk från lusch med ansiktsmask gjord på kaffe
 
Den doftade ljuvligt. Inte som nybryggt kaffe utan mer som en kaffe bakelse. 
Den var fet och var precis vad min torra hy behöver.
 
Glad tisdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s