Ett decennium i musik

Nu har årets sammanfattning på Spotify släppts men det vet ni säkert redan. Bästa är ju att de har släppt årtiondets bästa också, som ni säkert också redan vet.
Älskar att lyssna på musik som jag lyssnade på förr, man blir så nostalgisk och man får så många minnen som är associerade med låten.
Men i år har jag faktiskt inte lyssnat så mycket på musik utan lyssnat mest på poddar och ljudböcker.
 
(null)

 
Att Lady Gaga hamnar på första platsen och Maggio på andra plats är ju väldigt stereotypiskt, men inte alls oväntat.
Hade ingen aning om vem sjutton tredjeplatsen var och kollade upp det, ja då är han tydligen med i olika låtar jag lyssnat på, fast det inte är hans låtar så det räknas inte tycker jag. 
David Guetta har varit med i topplistan varje år så är inte förvånad, inte heller förvånad att Morgan Sulele kom med. Spelade sönder låten ”Helt Ærligt” i somras. 
 
Här är de mest spelade låtarna:
 
 
 
 
 

(null)

 
Helt ärligt trodde jag typ schlager eller disco skulle vara de mest lyssnade genrerna, men det hamnade inte ens på listan? Tydligen lyssnat mycket på modern rock.. okej intressant! Litar inte på det här…
 
(null)

 
 
Mest lyssnade podden är Så funkar det med Anders och Måns. En komedi-podd där de svarar på frågor som lyssnarna har skickat in. Bästa podden och alltid roliga frågor som kommer på tal. Lyssnat på alla avsnitt.
 
(null)

 
Här ser man att jag använt Storytel mer än Spotify. Endast 5644 minuter, jämfört med året innan då jag lyssnade 31272 min. Fast då bodde vi i Södertälje och jag pendlade till Uppsala och hade inte upptäckt förtjusningen i ljudböcker än.
Sen har Musikhjälpen äntligen dragit igång, så den här veckan blir det inte mycket ljudbok för Musikhjälpen kommer vara igång 24/7, både på jobbet och hemma.

En reaktion till “Ett decennium i musik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s