2016

 
(null)
 
Hej och glad fredag! Ni får ursäkta stöket på bloggen, har bytt tema och håller fortfarande på att rustar upp så det blir så bra som möjligt!
Precis som förra fredagen är det dags för en årskrönika. Vi fortsätter fram ett år och checkar av 2016.
2016 var ett härligt år, läste färdigt mina kurser på universitetet, fick jobb på Scandic och åkte utomlands med kompisar.
Invigde 2016 med skumpa och en nyårscigarr.
 
(null)
(null)
 
Under hela julledigheten befann vi oss på fastlandet. Efter nyår var det dags att åka tillbaka till ön och då fick Bamse och Molle följa med oss hem.❤️
 

Här hade jag och Thom flyttat in i en liten studentlägenhet. Vi bodde tidigare i varsin lägenhet men insåg snabbt att vi ändå sov hos varandra varje dag så flyttade in i en gemensam lägenhet. Saknar inte den här lägenheten. Var alldeles för liten. Men lite mysig var den ändå.

(null)

(null)
(null)
(null)
 
Efter någon vecka var det dags att lämna tillbaka hundarna till min mamma. Hade kunnat haft dem för alltid om hon låtit oss. Mina små tokiga pojkar.
  (null) 
(null) 
(null)
 
Många härliga promenader blev det. Aldrig promenerat så mycket som jag gjorde när vi bodde där. I den gamla kyrkan på torget kunde man åka skridskor, hur mys?!
 
(null)

 
Den 5 april var det hela 18 grader! 
 
 
(null)
 
I mitten av april så åkte jag, Thom och Tom till London baby, för att hälsa på min kompis Felicia som på den tiden bodde där.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Väl i London så åt vi gott, drack några öl för mycket, gick på Europas mest kända gayklubb Heaven, hittade en bar där man kunde sitta och spana in militärerna där de bodde vid Backingham Palace och pussades framför Big Ben.
Sista heldagen hängde vi i centrala london och bestämde oss för att turista lite samtidigt som vi skulle ta en öl på varje bar vi gick förbi. Problemet med det här är att det finns många pubar och barer i London så vi kom inte många meter innan man blev salongsberusad.
 
(null)
(null)
 
Hemma igen, det är sommar och Bamse och Molle bor hos oss någon vecka igen!
 
(null)
(null)
 
Dricka öl och gå runt i gamla kyrkor gjorde man på sommaren.
 
(null)
 
Midsommar hemma hos mamma. Hon hade köpt ett sommarställe som hade en badmintonplan! Jag och Thom (och Molle) sprang genast ner och städade upp så vi kunde spela.
 
(null)
(null)
 
Det bästa med att bo i Visby är att man kan promenera så mycket på sommaren, det är så sjukt fint var man än går. Sveriges mest Instagram-vänliga plats.
Det plågar att kolla igenom alla sommarbilder, finns ju inget som är så härligt att kunna sova med balkongdörren öppen och vakna av fågelkvitter!
 
(null)
 
Tiden då jag fortfarande hade i min tung-piercing. Nu blev jag nyfiken på om jag fortfarande kan få i den? Ska prova när jag kommer hem, so I’ll be back with an update.
 
(null)
(null)
 
Till och med vintern är så mycket mysigare på Gotland.
 
(null)
(null)
 
Men eftersom vi inte riktigt var redo för vintern än så åkte jag, Thom och Felicia ner till hösten, med andra ord till Amsterdam. Eftersom jag och Thom varit här tidigare så fick vi visa Felicia runt och kunde visa allt som man behöver se när man är där.
 
(null)
 
Julafton kom och det bjöds på kalkon.
 
(null)
 
Sen var det slut på året. Var väldigt mycket som hände och var ett sånt härligt år. Blev en lång sammanfattning här så hoppas ni orkade läsa igenom hela. 
Ha en härlig fredag nu, puss och kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s