Måndag

Då var det måndag ännu en gång, sista jobb måndagen på någon vecka. Jag tar mig till jobbet via cykel och måste säga att det ska bli skönt att slippa cykla en mil om dagen. Bara en vecka kvar! Måtte den här veckan gå fort. Sen blir det att beta av julfirandelistan och åka till alla föräldrar, men efter det blir det ledigt. Härligt. 
I år har vi faktiskt inga nyårs planer, fundering är att fira nyår ute på stan, det har jag aldrig gjort och det skulle vara trevligt, se lite folk och fyrverkerierna uppe vid slottet. 
 
(null)

 
Hejhej rådjuren!
 
Annars ska jag försöka göra saker som jag annars inte har tid med. Ska lägga stort fokus på bloggen och borde ta tag i att måla om i hallen. Vi har redan förberett så att det bara är spackling och målning kvar, så nu har det varit fult ett tag så skulle vara skönt att ta tag i det nu när man kommer ha tid. Annars har jag sån lust med att pyssla en massa så ska försöka lägga tid på det.  
 
(null)
(null)

 
Paraplyaralian har fått flytta in till sovrummet, flyttar runt alla växter hela tiden för att alla klagar på brist av solljus. Bästa hade varit att tränga ihop alla växter i trappen för där är det ljusast. För som ni ser står typ 60 % av alla växter där redan och man vill ju att det ska se bra ut också.
Ha en toppen måndag nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s