2017

Dagen är kommen, det är fredag och sista arbetsdagen!! Så glad just nu, ska sova ut varenda dag och bara göra massa trevliga saker. Men det är fredag som sagt och det betyder dags för ännu en årskrönika och nu är det 2017. Ett halvdant år och en del större förändringar i vardagen.
 
(null)
 
2017 är kommet och vi var tillbaka i Visby, tog med oss hundarna hem. Bamse vill vara så nära som möjligt. ❤️
 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Vintern var riktigt kall och blåsig. Vi höll oss för det mesta hemma och hade mys med hundarna. Åt några gånger på bästa resturangen Eden Tapas och Bar, besöker ni Visby ät där!
 
(null)
(null)
 
Våren kommer tidigare till Gotland än här i Uppsala, redan i början av Mars var det full vår!
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Sen innan sommaren så hade Thom pluggat klart och vi kände då att det var dags att flytta tillbaka till fastlandet. Så då gick vi promenader varje dag för att få ut det sista av Visby. Här trivdes vi men det skulle samtidigt bli otroligt skönt att bo närmre familj och vänner.
 
(null)
(null)
 
Den 18 Juni gick flyttlastet och vi sa hejdå till lilla lägenheten.
 
(null)
 
Och sa hej till en ännu mindre lägenhet.. Vi flyttade till Södertälje för vi fick tag på en lägenhet väldigt snabbt. Men usch och fy den lägenheten saknar jag inte. Klaostrofobi fick man där.
 
(null)
(null)
(null)
 
Midsommar firades hos mamma på landet i år igen. Man vill ju vara ute på landet. Blev en jäkla bra midsommar med, badminton, kubb och krocket-tunering.
 
(null)
(null)
(null)
 
Under sommaren började jag jobba på min pappas företag i Uppsala och fick pendla mellan Uppsala och Södertälje.. Detta ledde till att jag var väldigt trött 24/7 och hade inte mycket ork att göra något. Men man hade ork till att gå på Grönan och dansa loss på Pride!
 
(null)
 
Hittade mitt och min brors studentplakat. Min är den där gigantiska. Betyder det här att jag är favoritbarnet? Jag tror det.
 
(null)
(null)
 
Eftersom jag hade noll ork att göra saker på fritiden betydde det också att jag inte orkade klippa mig, så min nya stil fick bli att se ut som en författare. Den andra bliden ska jag använda som författarbild om jag någonsin blir klar med min bok.
 
(null)
(null)
 
Tog inte långtid innan vi åkte tillbaka till Gotland, vintern kom och då är det Medeltida Jul i Visby. Det är som Medeltidsveckan fast på vintern och det är så mycket mysigare då.
 
(null)
(null)
 
Året kom till sitt slut och både jul och nyår firades i Södertälje. Vi gick till ett ställe i Södertälje där man hade utsikt över staden och kunde se alla fyverkerier. Så mys!
Det här året kan jag inte säga var mitt favoritår, att pendla fyra timmar varje jäkla dag tog på mig. Inte heller trivdes jag i våran tillfälliga lägenhet. Men skulle ändå ge året 7/10. För första halvan av året väger upp den andra halvan.

2 reaktioner till “2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s