Måndag till Söndag

Hej!

Imorgon är det julafton! December har flugit iväg, ganska skönt ändå så kanske det blir vår om en inte för allt avlägsen framtid!
Men nu tänkte jag att vi tar en titt på hur min vecka har sett ut. I måndags vaknade jag pigg och glad med vetskapen om att det här är sista veckan innan ledigheten. Den känslan dog rätt snabbt då det varit ganska segt på jobbet. 
(null)

Eftersom det var en sån seg start på veckan, så frågade jag Jossan om hon ville ta en AW på tisdagen, det ville hon och veckan blev lite bättre. 
(null)
Hela natten vräkte regnet ner och skapade en liten pool på våran lastkaj på jobbet. 
Onsdagen var jobbig för efter lunch började jag känna mig bakis från ingenstans. Det här är det värsta, ju äldre man blir ju mer bakis blir man. Saknar tiden när jag var 18-19 och kunde ta mina sista shots vid 04 men ändå vakna tidigt dagen efter och
må som vanligt. Nu behöver jag bara lukta på en öl så blir jag bakis..

(null)

(null)

(null)

På torsdagen var det dags att äta årets första (och förhoppningsvis sista) julbord. Är inte jätteförtjust i julbord, men det här var helt okej. Vi var på Domtrappskällaren i Uppsala och det är så mysigt där inne, men besviken på desserten. Hade önskat
att det fanns lite mer godsaker att välja mellan men det var okej! All annan mat var dock jättebra. 
(null)

Så kom fredagen äntligen och sista arbetsdagen! Ser ni inte hur glad jag är?(ironi)  Och nyklippt!
Hade en kort arbetsdag och efter jobbet åkte jag ner till stan och handlade sista julklapparna och sprang in på Myrorna och hittade tre fina grejer, men det kommer i ett annat inlägg. 

(null)

(null)

(null)

Sen blev det lördag och jul-turnén kunde börja, vi åkte då först till min pappa. 
Träffade min syster (inte riktiga syster men säger syster ändå) som jag inte träffat på hur länge som helst och hon hade med sig sin lilla Mårten! Hur gullig kan man vara?! Blev såklart genast dökär, det är ju precis en sån här liten mops som jag
och Thom vill ha. 
Kvällen bestod av god mat, massa prat och avslutade kvällen att spela kort. Jag vann och vann så ingen ville spela mer. Bra kväll. 

(null)

(null)

(null)

Så blev det söndag och efter en riktigt julig frukost fortsatte jag, Thom, min bror och hans tjej till min mamma. Vi mellanlandade i Norrtälje och gick runt på stan och tog en fika innan vi åkte vidare. 
Där spelade vi julklappsleken och fick två fina presenter. Sen bjöds det på sjömansbiff (ingen av oss är så jättehype på typisk julmat), spelade Uno och det bästa spelet När och Då, som går ut på att gissa rätt årtal. Efter en trevlig kväll och massa
mys med Bamse och Molle åkte vi hem. Skulle egentligen sovit kvar men vi kände att det är skönt att mellanlanda hemma en natt innan vi fortsätter vidare till Södertälje, där vi ska vara på julafton men åker dit redan nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s