Tillbaka till verkligheten

Hej, förlåt att jag varit borta ett tag, men har passat på att vara extra ledig och gud vad skönt det har varit att inte göra ett skit! Nu är jag tillbaka på jobbet efter 2 1/2 veckas ledigt, har hänt mycket men samtidigt väldigt lite. Vilket har varit skönt. 
Efter vi kom hem från allt julfirande så har vi för det mesta chillat, utöver ett underbart stökigt nyår.
(null)
Solen har skinit många dagar vilket har varit helt jäkla underbart! Lite konstigt att det känns som att våren är påväg, men egentligen klagar jag inte och välkomnar sol och värme. Kommer börja blogga som vanligt nu igen och kommer med inlägg om hur ledigheten har varit. Nu ska jag börja årets första arbetsdag, men bjuder så länge på några mobilbilder från nyår.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s