20-talets första arbetsvecka

(null)
Hur ska detta gå? Första arbetsveckan är avklarad och jag känner redan för en semester till. Den här veckan började också på en tisdag så nästa vecka kommer vara längre till och med?! Nej, får tacka att det är lördag idag. 
Planer för helgen är att först och främst bli frisk!! Har åkt på en jäkla förkylning. Utöver det så blir det en tripp till Blomsterlandet som har 50% på alla gröna växter så måste självfallet dit och shoppa på mig lite nya växter. 
(null)

Och på tala om växter så kolla, min ampellilja har blommat! Första gången den gjort det så blev så glad. Kan ju gärna få blomma lite mer utöver den där lilla lilla blomman. I bakgrunden syns min citron som inte vuxit något mer.. 
(null)

Ligger fortfarande kvar i sängen, men när man är sjuk får man ligga precis så länge man vill i sängen. Men kanske dags att gå och lägga sig i soffan, ha hundmys och hitta en ny serie. Tips välkomnas!
Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s