Hundar och smörig sockerkaka

God tisdag på er!
Har det varit en bra helg? Min helg har varit ganska händelselös. Men på ett bra sätt då. 
Fredagen var efterlängtad och kvällen blev det endast filmmys, såg på Doctor sleep. Väldigt bra film, så ett filmtips från mig, fast om nu inte har läst boken så gör hellre det. Helt klart en av favoritböckerna jag läste förra året. 
Sen under lördagen kom mamma över för att hämta hundarna och passa på att ta våran soffa, för på idag kommer ÄNTLIGEN vår nya! Så just nu sitter vi på en uppblåsbar madrass. Skönare än man kan tro, bara att bygga upp med massa kuddar.
 
Eftersom Bamse och Molle skulle åka hem så har vi passat på att köra en lite photoshoot. Här kommer några av bilderna!
(null)
(null)
(null)
(null) (null)

(null)
(null)

(null)

Mina små korvar!!! ❤
 
Söndagen iallafall idkades åt spel, hela dagen. Känns skönt att vara så pass ledig att man bara inte gör ett skit. Men lite fick man gjort i helgen, fick bort julen. Så nu när både hundarna och julen är borta känns det så jäkla tomt. 
 
Sen fick jag sug att baka och till min tur så hade vi allt hemma för att göra en smörig sockerkaka och fick inviga min sockerkaksform.
(null)
(null)
Ser kanske inte så jätterolig ut, men ni ska veta hur jäkla god den blev! För att göra en extra smörig sockerkaka (torra sockerkakor är inte lika goda) så ta ish 50g smör och blanda tillsammans med 0,5dl socker och lite vaniljsocker. Sen när du tar ut sockerkakan ur ungen så ta en gaffel och gör lite hål i sockerkakan och häll smöret över den och se till att smöret åker djupt in i sockerkakan. Sen får det stå och gotta till sig lite, efter det är det bara att vräka i dig! Ett tips är att värma den lite i mikron. 
Mmmmm.

En reaktion till “Hundar och smörig sockerkaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s