Jag lever och det är söndag

Söndag och äntligen inne i mars månad! Nu kommer det bara ljusare och ljusare månader framöver. Har inte skrivit på ett tag och vi kan väl säga så här att jag har haft lite annat för mig så bloggen har ramlat lite skymundan. Men jag har inte glömt
bort den jag lovar!
I fredags lyste solen och jag njöt! Satt ute på jobbet för första gången och gjorde en riktig kärring-solning med en kopp kaffe i handen. Så härligt hur man känner att solen värmer. 
(null)
Måste också klaga på denna yoghurt. "Skedar är för noobs ^^" skriver man bara inte som ett seriöst företag och oj vad avtänd jag blev när jag såg det. Kalla mig töntig men fyfan! Blir Yalla i framtiden. 
Nog om det och åter till helgen. Fredagskvällen blev iallafall lugn och jag slocknade tidigt. Lördagen drog vi oss länge och när man började tycka att "nej nu måste vi gå upp" förflyttade jag mig till soffan och drog med täcke och kuddar. 
(null)
(null)

Sen tog vi tåget till Södertälje för middag med Thoms familj. Det bjöds på riktigt god thaimat, öl och Mello såklart. 
Dagen till ära ska vara en slappardag. Thom ska snart gå och laga min favorit-frukost (English breakfast) och utöver det nog bara ta hand om alla växter som äntligen börjat växa en massa efter vintern! Roligt! 
Ha en myssöndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s