Söndag: Redig frukost, The Sims & framförallt nya växter!

Hej på dig! Idag är det fredag och solen lyser för fullt och värmer här i Uppsala. Men jag tänkte istället prata om hur min söndag var. 

Söndagen kan vara en av de tråkigaste dagarna ibland just för att man vet att man måste gå och lägga sig i tid för att dagen efter gå till jobb/skola. Men jag gillar söndagar ändå. 
Men är utvilad och oftast har man inga måsten och man kan gå runt och hänga i morgonrocken heeeela dagen. Mmm underbart. 
Den här söndagen var en riktig sån här segardag. Dagen började med att vakna och förflytta sig från sängen och ta med täcke och kudde till soffan för att fortsätta mysa där med en kopp kaffe. 
Sen var det dags för frukost eller snarare brunch. English breakfast stod på menyn. 
(null)

Tomat, bacon, champinjoner, ägg, salsiccia och rostat bröd. Vill du vara mätt exakt hela dagen är det helt rätt sätt att börja dagen. 

Sen låg vi döda i soffan. Då fick jag the Sims 2 abstinens och var tvungen att installera det på datorn! Alltså nostalgi på hög nivå! Allt med det här spelet påminner om min barndom. 
(null)

Hör ni också den underbara laddnings musiken? Sen fick jag en massa energi, då blev det en promenad till Blomsterlandet! Får snart sätta köpstopp på växter, men samtidigt vem bryr sig? Bor gärna i en djungel.

(null)

I bokkrukan fick det hamna en sån här liten mysig växt. Efter en del googlande så tror jag mig anta att den kallas för molded wax plant, men rätta mig gärna om jag har fel. Tyckte den gjorde sig bra där. 

(null)

Har väldigt mycket gröna växter hemma så tyckte att en rosa Quill gjorde sig fin i en sammetspåse. Ser ut som något från yttre rymden. Love it!
(null)

Kantdraceran dog nästan men hoppas på att den överlever! Men den stora krukan såg så tom ut efter jag planterade om den mindre av dem och satte i en mindre kruka så köpte en Aralia och planterade tillsammans med den. Kommer nog bli fint när den växer
till sig!
(null)

Och så blev den lilla Kantdraceran! 
Ha en underbar helg nu, den här helgen vankas det födelsedagsmiddag för mamma och eventuellt Mellofest! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s