Lördagsfrukost & en stilleben.

Inte ofta jag gör inlägg på helger. Men efter en god natts sömn känner jag mig fit for fight. Morgonen startade med att jag fick lust att göra en liten stilleben. Inte den bästa kanske men tyckte att det blev fint. 

(null)Har bestämt mig att jag måste börja fotografera mer! Älskar att vara kreativ osv, men har runnit av mig på något vis.. så ger mig en spark på rumpan och säger "var lite kreativ nu."
Efter det var gjort var det dags för en smarrig frukost. Josäfin gör alltid så sjuka frukostar och har fått mig att inse att det inte behöver vara svårt att göra sig en härlig frukost. Så idag
fick det bli en så kallad bloggfrukost. 
(null)Det som stod på menyn idag var löskokt ägg, smörgåsar med ost, cocktailtomater, rädisor, krasse och en skvätt balsamvinäger. En skål med samoayoghurt med flingor, hallon och mango. Japp det var precis lika gott som det låter. 
(null) Sen får man ju inte glömma det bästa av allt, KAFFE! 
Hemma hos oss har vi listat ut det bästa sättet att göra kaffe på(enligt oss då). Iallafall om man gillar riktigt smakrikt kaffe. Pour over kallas den här tekniken. Vi väger upp och maler bönorna och häller sedan i kokande vatten för
hand. Många tycker att det låter/ser jobbigt ut. Men när de väl tagit första klunken spärrar de upp ögon och säger ”shit vilket gott kaffe!”
Så ja även om det skulle vara skönt med en kaffebryggare som gör kaffet själv så är det värt mödan eftersom det verkligen gör skillnad! 
Nu ska jag börja tagga upp mig, ikväll som sagt blir det födelsedagsmiddag på Pinchos och sedan äntligen få reda på vem vi skickar vidare till Eurovision! 
Puss och hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s