Helgen: Fira mamma,Mellofest och bakisdag

Då var det ny vecka igen. 20-talet bara flyger fram och hoppas på att det här kan bli det bästa året på länge. 
Helgen bjöd på massa trevlig saker. Lördagens första halva har jag ju redan bloggat om, så fortsätter där jag slutade. 
Mamma tillsammans med mormor och hennes man hämtade oss vid 5-tiden och så åkte vidare till Gränbycentrum där vi hade bokat bord på Pinchos. 

bild på thom och öl vid ett bord på resturangen pinchos av sebastian thorell
bild på gäster vid ett bord på pinchos av sebastian thorell

bild på hamburgare räkor vitlöksbrod revbensspjäl på pinchos av sebastian thorell

Mamma fyllde femtio i februari och hon önskade att äta här. Helt rätt! Älskar Pinchos. Brukar äta ca 3 rätter men åt 5 rätter och vart nästan helt utslagen.. men hade inte tid att vara utslagen för efter den härliga middagen med mamma, mormor + hennes man, jag, Thom, min bror och hans sambo så var det tid att röra oss vidare, för det var ju Mello-time!
snapchat bild på en fest där människor sitter i en soffa av sebastian thorell
bild på ett gäng tjejer på en fest med en prid champange flaska och en hund av sebastian thorell
(null)

bild på fest där männsikor sitter runt ett soffbord spelar kort och dricker drinkar av sebastian thorell

Vilken kväll! The Mamas vann! Så bra! Hade blivit nöjd hur det än skulle blivit för hejade både på The Mamas och Dotter men tror att The Mamas kommer göra bättre ifrån sig i Eurovision. Sedan blev det shots, drinkar och lekar. Med det här gänget har man alltid så roooligt!
Efter mycket skratt och några procent mer alkohol i blodet rullade vi hemåt vid 2-tiden. Dagen efter blev såklart en bakisdag. Eftersom vi inte dricker så mycket nuförtiden så var det nästan en självklarhet. Hade planerat att göra en nyttig fin bloggfrukost igen. Men ni vet hur det är när man är bakis och har cravings för fett och kladd? Så nyttigheter försvann från listan och jag ställde mig istället och stekte hamburgare till frukost. Min mage tackade mig för usch så gott det var.
 
bild på en hamburgare med max bröd och sötpotatis pommer av sebastian thorell
Pommesen är sötpotatispommes, min favorit för tillfället. Kan inte säga att vi gjorde något speciellt resterande dagen, det var soffhäng som gällde tills klockan blev halv nio och man kände att det var okej att gå o lägga sig nu. Men idag har man vaknat upp hyfsat utvilad och den här veckan är det bara jobb jobb som gäller. Hoppas också på goda nyhet! Men det tar vi när och om det kommer.
Ha det gott!

En reaktion till “Helgen: Fira mamma,Mellofest och bakisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s