Solsken, vårkänslor & ramen

Härliga helg äntligen är du här. Den här veckan har varit ganska seg och dagarna har gått långsamt, för att jag har varit så sinnessjukt trött och gått och lagt mig tidigt varje dag. Men nu äntligen är den över! Eller inte veckan men vardagarna. Vaknade positiv igår och det är en så härligt! Tror att vårvädret hade något med det att göra. När jag klev utanför dörren igår morse och skulle hoppa på cykeln så möttes jag av solsken, fågelkvitter och buskar som snart kommer bli gröna och fluffiga! Inte lång tid kvar innan trädgårdstiden är här!
(null)

Sen slängde jag på min ljudbok (lyssnar just nu på ”Jo Nesbø, Fladdermusmannen”) och trampade iväg på min cykel. Så härligt att cykla på morgonen när solen kysser en i ansiktet och det är lite krispigt i luften. Känns så friskt! 
 
(null)
I torsdags blev det en av favorit-middagarna till middag. Ramen! Det är nästan lite sinnes hur gott en nudelsoppa kan vara. Måste ut och äta riktig ramen någon gång också!
 
(null)Munnen vattnas nu när jag ser det här!! Bara att koka ihop en buljong och nudlar och sedan toppings efter smak. Vi valde: kyckling, champinjoner, sockerärtor, groddar, morötter, purjolök (salladslöken egentligen men den var slut), ägg och strössla över lite färsk chilli. Dör så gott det är!
Annars har jag precis vaknat och väntar på kaffe. Det här inlägget skulle upp igår, men av någon anledning skickade jag aldrig upp det. Så får göra det nu istället. Idag är jag sugen på att fynda! Så ska försöka ta mig ut till Erikshjälpen och fynda massa trevligheter. Utöver det så blir det nog bara pyssel här hemma. 
Ha en fin lördag! 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s