Helgens fynd!

Ska vi ta och prata om Corona? Nej det tycker inte jag heller för det pratas om precis överallt och känner att jag inte har något som helst att tillägga som inte redan är sagts. Så istället pratar vi om något mycket roligare som vad jag köpte för grejer på Erikshjälpen i lördags! KUL! Häng med!
 
I lördags så lyckades vi hitta några trevliga saker och en MYCKET trevlig sak på Erikshjälpen. Älskar att gå in på second hand och i bakhuvudet veta några saker man är ute efter men annars låta butiken/loppisen berätta för dig vad du vill ha. Oftast så finner jag inte det jag vet att jag vill ha, det mesta som följer med hem är saker som jag hittar just där och då. 
Fast den här gången hittade jag ju faktiskt en grej jag var ute efter!
 
Närbild på en recept bok och en koppar orkidevas på en hylla av sebastian thorell
bild på en hylla där det står en kaktus kaffebönor recept bok och en orkidevas av sebastian thorell

Just den här receptboken har jag länge velat ha. För hur mysigt är det inte att bläddra i en bok efter recept istället för på nätet? Lite gammalmodig och så som jag gillar att vara ibland. Man hittar så mycket godsaker! Som det första receptet jag fann när jag slog upp boken var fryst daimtårta! Eh ja va gott! Pris: 30kr. 
 
närbild på en orkidevas i koppar och en glasburk med torkade rosblad av sebastian thorell

Bredvid hittar vi fynd numero dos! Love sånna här orkidévaser och när den kostade 25kr kan man ju inte säga nej. Har tre stycken nu, de andra två är silver så en i koppar gör sig fin i min lilla samling!
 
bild på en keyboard som står vid et fönster på står också en vas med torkade växter och en klassisk musikbok av sebastian thorell

på ett keyboard står en bok som heter bonniers bok om klassisk musik av sebastian thorell

Denna bok för 35 pix kunde jag inte motstå! Inte ett fan av att lyssna på klassisk musik men när jag väl kan spela piano lovar jag att det kommer spelas massa Bach och Mozart! Om inte annat var det en väldigt trevlig detalj till pianot.
  en ljusstake i guld innan den blivit putsade av sebastian thorell
bild med fokus på en detaljrik vägg ljusstake i guld av sebastian thorell
närbild på en ljusstake i guld av sebastian thorell

närbild på en ljusstake i guld av sebastian thorell

Sist och absolut inte MINST, denna otroliga ljusstake för endast 50 riksdaler!! Det var Thom som hittade den och jag föll pladask! Titta på den! Thom putsade upp den direkt när vi kom hem och så fick den hamna på plats. Bästa köpet från helgen!! Nu är bara problemet att vi MÅSTE finna ett syskon till den. Då undrar ni kanske om den hade någon märkning eller stämpel på sig? Kan inte svara på det för den åkte upp på väggen lite för fort och det var först efter den var uppe som jag kom på att det kollade jag ju inte.. jaja nu sitter den där den sitter och får skruva ner den och kolla vid senare tillfälle. 
Utöver det som jag visade på bild så köptes även en stor påse med snäckskal som inte än kommit på plats än för 35kr och två Kalle Anka pockets till min lilla samling för 15kr! 
Det var allt. Puss & hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s