Sangriakväll

bild på kaffe kopp och en mobil med appen readly av sebastian thorell
Mitt huvud säger att jag drack lite för mycket sangria igår.
Men det som är skönt när man är så här seg och bakis är att bara ligga i soffan och göra alla saker som man inte hinner med om vardagarna. Som bl.a. bläddra igenom nya tidningar, hemsidor och bloggar man följer men inte alltid hinner läsa. Idag blir som varje söndag, lugn och skön. Gå runt och vattna våra växter och titta på serier. Igår bjöd vi över några kompisar på sangriakväll. 
 
bild på påskliljor i vas och en påse kakor av sebastian thorell

Och hur fina vänner har man inte som ger en påskliljor och kakor?! Kakorna uppskattades såååå mycket idag! Fruktansvärt goda!

bild på en gäng kompisar runt ett soffbord med chips och drinkar av sebastian thorell

Kvällen bjöds på mycket 90-tals musik, shots, beerpong (vinst också såklart), kortspel, mycket skratt, en Jossan som hellre ville ha drickat på sina kläder än i munnen och kanske som sagt lite för mycket sangria.. Men helt klart värt det när man haft en sån rolig kväll.
 
bild på två tjejer som poasar i ett kök av sebastian thorell

ett kollage med två killar framför beerpong muggar och en tjej som korkar upp champange av sebastian thorellbild på ett bord uppradat för beerpong av sebastian thorellbild på ett gäng kompisar runt ett soffbord som spelar kort av sebstian thorell
En 10 av 10 kväll med andra ord!
Nu har vi precis fått i oss våran bakismat bestående av pizza och burgare så nu känner man sig lite mer levande och kan försöka göra något produktivt, nä skoja det blir att titta på Futurama och försöka få tillbaka vätskebalansen till sitt normala värde.
Ta hand om er nu!

En reaktion till “Sangriakväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s