Fix i trädgård, kryddor & nyklippt

Fredag, fredag, du härliga fredag! 
Den här veckan har gått väldigt bra och rätt så fort, vilket har varit skönt för jag känner mig rätt trött och sliten så ska bli skönt att få sova lite mer. Igår var det sånt vårväder! Solen sken och väderappen visade 12 grader. På vägen hem svettades jag galet. Skulle tagit vårjackan men nu är det sånt här läge att man antigen fryser på morgonen och har det bra på eftermiddagen eller vara skön på morgonen och svettas på eftermiddagen. Idag är det lika varmt, men var jag smart nog att ta vårjackan? Nepp.
Bild på en trädgård med en kratta i fokus buskar och träd i backgrunden av sebastian thorell

bild på en nästan helt nerklippt buske av sebastian thorell

bild på fem stycken soppsäckar fyllda mad massa kvistar och löv av sebastian thorell

När jag kom hem hade Thom haft en mysig och produktiv dag!
Han har påtat och haft för sig i trädgården. Blev så avundsjuk för igår var ju en perfekt dag att fixa i trädgården och det blev så fint! Tydligen hade vi massa skit för han fyllde FEM soppsäckar. Min duktiga man! Sen köpte sig min far och Giggi med sig fem säckar jord och körde hem det till oss! Så nu har vi masssssa jord. Perfekt! För vill plantera om alla mina växter i vår!
 
bild på ett minidrivhus med basilika persilja dill och gräslök av sebastian thorell
bild på ett minidrivhus med basilika och dill som börjat växa av sebastian thorell

Update för min lilla kryddodling! 
Här går det verkligen undan!! Basilikan stormtrivs och nu har dillen också börjat komma upp! Gräslöken och persiljan tar lite tid på sig men har börjat komma upp nu med! Har en växtlampa ovanför som ni ser på det lite rosa ljuset, kanske är det som hjälper mina kryddor att växa fort! 
 
en kollagebild på två selfies av sebastian thorell

en selfie av sebastian thorell

Sen bjussar jag även på tre ocharmiga selfies för jag insåg att det var ju längesen jag gjorde det. Är nyklippt som ni ser, eller ja det var ju faktiskt förra veckan! Kände att det var dags att införa vårfrisyren. Blev lite orlig att min frisör skulle behöva stänga snart p.g.a. corona, så skyndade mig att boka en tid för att få det överstökat så man inte skulle sitta där i karantän med axellångt hår och få Thom att försöka sig på att klippa mig.. haha usch hemsk tanke! 
Ha en bra helg nu för det ska jag! Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s