April & kryddväxter

Herre redan april!Nu när vädret har hållit sig milt och skönt var det som att gå ut i Antarktis igår morse, satan så kallt det var att cykla. Men håll ut! Snart är våren på G. Är ni beredda vad jag har att visa??
(null) 

 
Ser ni?! Kan man våga hoppas på att det förblir sånt väder och det blir en meteorologisk vår? För att bli det måste det hålla sig på plusgrader dag som natt i en vecka! APRIL, APRIL! Det ska bli minusgrader…
 
Nej jag skojade bara, vädret ser faktiskt ut så. Ville bara skoja dagen till ära. På tal om aprilskämt så ser jag väldigt mycket på nätet att stora plattformar hoppar aprilskämt i år. Fin tanke kan jag tycka men är det inte nu egentligen vi behöver
lätta upp stämningen lite när allt känns så dystert? Hur tänker ni? Är det bra eller hade ni velat ha lite mer skämt idag? 
Något som inte är ett skämt men ändå väldigt roligt (inte ”haha”-roligt) är att mina kryddor växer och växer. Snart blir det massa färska kryddor i maten. Mums!
(null)

(null)

Det går så fort nu! Gräslöken fick något ryck och kastade sig upp. Blir så glad att jag går dit flera gånger per dag och tittar till dem. Fast murgrönan ska jag ta o byta ut, ska stoppa dem i vatten istället och prova att odla cocktailtomater!
Såg en på Facebook som hade gjort så och nu måste jag genast prova! Hur kul med fönstertomater?

Annars rullar dagens på och det är helt plötsligt bara en vecka kvar tills lite semester. Då hoppas vi på varmt väder så man kan vara ute och pyssla i trädgården och inviga grillen! 
Puss hej!
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s